€45.00

Wondervliegen 2
[60401]

Wondervliegen 2
(Leon Janssen)
  • 30 jaar lang, acht maanden per jaar, minstens een dag in de week vliegvissen op forel en vlagzalm. Dat zijn 1500 dagen vissen. Als je uitgaat van vijf uur per visbeurt, is dat 7500 uur ervaring. Deze ervaring werd per visdag genoteerd. De neerslag van deze ervaring, opgedaan op een groot aantal rivieren en gecombineerd met een jarenlange studie van het insectenleven, vind je terug in dit boek.
  • Het boek onderscheidt zich van andere boeken over entomologie, doordat de schrijver al een selectie heeft gemaakt van de insecten en imitaties die belangrijk zijn, op elk moment in het seizoen, ook al zijn er twintig verschillende soorten tegelijkertijd op het water. Dat maakt de vliegenkeuze veel eenvoudiger.
  • In het boek staan duidelijke foto's van de insekten (van onderaf gefotografeerd!) en de bindpatronen. Een deel ervan is gefotografeerd in stapsgewijze sequentie. Dit alles wordt aangevuld met talloze verhalen en foto's. Het is niet alleen een boek over entomologie en het binden van vliegen.
    Het boek bespreekt ook uitgebreid hoe je deze vliegen moet gebruiken.
    Hoofdstukken over waarneming, benadering, presentatie en tactieken, aangevuld met een duidelijke uitleg over hoe en wat de vis ziet, zorgen ervoor dat dit boek een hoeveelheid informatie bevat, waar zowel een beginner als een gevorderde vliegvisser enorm zijn voordeel mee kan doen.
    Dit boek maakt de aanschaf van veel andere vliegvisboeken overbodig.
  • Dit boek is in het nederlands.
 Aantal op voorraad: 20
Beoordelingen

Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Talen
Nederlands English Duits Frans
Wij accepteren